Karolina - A Karolina név jelentése, Karolina névnapjai, Karolina név becézése és más érdekességek:

● A Karolina név eredete: latin

● A Karolina név jelentése:

derék ember, szabad férfi, legény, paraszt ( A Karola továbbképzése. )

● A Karolina név becézése / Karolina becenevei:

Kari, Karol, Lin, Lina, Lincsi, Linka, Linke, Karolka, Rolin

● Karolina névnapja:

február 2.május 9.november 4.
● A Karolina név típusa: K betűs női név / lánynév
● A Karolina név előfordulási gyakorisága: Ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Karolina névről? Görgess lejjebb!
A Karolina az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Karolina névről

● A Karolina név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Karolina név számmisztikai elemzése:
K ( 2 ) + A ( 1 ) + R ( 9 ) + O ( 6 ) + L ( 3 ) + I ( 9 ) + N ( 5 ) + A ( 1 ) = 36 ( 3 + 6 )
A Karolina névszáma: 9
A 9-es szám jegyében született ember életét az erő és a tenni akarás jellemzi. Filozofikus, tanítói alkat, aki önzetlen, önfeláldozó és segítőkész. Életcélja az emberiség sorsának jobbítása, amiért gyakran feláldozza önmagát is (a saját érdekeit nagyon gyakran háttérbe szorítja). Általában azért nem gazdagodik meg, mert amint hozzájut valamihez szétosztja a rászorulók között.

● A Karolina név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Karolina név ? Jó helyen jársz!
A Karolina: 8 betűből álló női név / lánynév
A Karolina név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Karolina név magánhangzói: A, I, O,
A Karolina név mássalhangzói: K, L, N, R,
A Karolina név szótagszáma: 4 szótagú női név / lánynév

A Karolina névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Karolina névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 280 db K betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 135 női név / lány név és 145 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
K betűs női nevek / lánynevek listája K betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Karolina névvel kapcsolatban. a Karolina név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Karolina név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Karolina név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Karolina névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Karolina név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Karolina nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Karolina névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!