Karméla - A Karméla név jelentése, Karméla névnapjai, Karméla név becézése és más érdekességek:

● A Karméla név eredete: héber

● A Karméla név jelentése:

kert, gyümölcsös ( Az izraeli Karmel hegy héber nevéből )

● A Karméla név becézése / Karméla becenevei:

Karmi, Karmika, Méla, Mélus, Méli, Méluka

● Karméla névnapja:

július 16.
● A Karméla név típusa: K betűs női név / lánynév
● A Karméla név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Karméla névről? Görgess lejjebb!
A Karméla az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Karméla névről

● A Karméla név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Karméla név számmisztikai elemzése:
K ( 2 ) + A ( 1 ) + R ( 9 ) + M ( 4 ) + É ( 5 ) + L ( 3 ) + A ( 1 ) = 25 ( 2 + 5 )
A Karméla névszáma: 7
A 7-es szám jegyében született ember életét a bölcsesség, az okkult tudás és a titkok jellemzik. Olyan tudás  birtokosai, amivel egyszerűen irányíthatják a többieket. Könnyedén felszínre hozzák még a legtitkosabb érzéseket, gondolatokat is, szinte belelátnak másokba. Nagyon erősek a megérzéseik is, amiket az élet minden területén kamatoztatnak. Erős akaratukkal könnyedén manipulálják a környezetüket is, de sosem élnek vissza a képességeikkel.

● A Karméla név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Karméla név ? Jó helyen jársz!
A Karméla: 7 betűből álló női név / lánynév
A Karméla név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Karméla név magánhangzói: A, É,
A Karméla név mássalhangzói: K, L, M, R,
A Karméla név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Karméla névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Karméla névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 281 db K betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 135 női név / lány név és 146 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
K betűs női nevek / lánynevek listája K betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Karméla névvel kapcsolatban. a Karméla név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Karméla név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Karméla név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Karméla névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Karméla név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Karméla nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Karméla névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!