Meredisz - A Meredisz név jelentése, Meredisz névnapjai, Meredisz név becézése és más érdekességek:

● A Meredisz név eredete: angol

● A Meredisz név jelentése:

hatalmas uralkodó, nagyszerű uralkodó, hatalmas úr ( A Meredith névből )

● A Meredisz név becézése / Meredisz becenevei:

Mere, Merus, Meruska, Mercsi, Meri

● Meredisz névnapja:

szeptember 24.
● A Meredisz név típusa: M betűs női név / lánynév
● A Meredisz név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Meredisz névről? Görgess lejjebb!
A Meredisz az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Meredisz névről

● A Meredisz név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Meredisz név számmisztikai elemzése:
M ( 4 ) + E ( 5 ) + R ( 9 ) + E ( 5 ) + D ( 4 ) + I ( 9 ) + S ( 1 ) + Z ( 8 ) = 45 ( 4 + 5 )
A Meredisz névszáma: 9
A 9-es szám jegyében született ember életét az erő és a tenni akarás jellemzi. Filozofikus, tanítói alkat, aki önzetlen, önfeláldozó és segítőkész. Életcélja az emberiség sorsának jobbítása, amiért gyakran feláldozza önmagát is (a saját érdekeit nagyon gyakran háttérbe szorítja). Általában azért nem gazdagodik meg, mert amint hozzájut valamihez szétosztja a rászorulók között.

● A Meredisz név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Meredisz név ? Jó helyen jársz!
A Meredisz: 8 betűből álló női név / lánynév
A Meredisz név hangrendje: magas hangrendű női név / lánynév
A Meredisz név magánhangzói: E, I,
A Meredisz név mássalhangzói: SZ, D, M, R,
A Meredisz név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Meredisz névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Meredisz névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 360 db M betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 226 női név / lány név és 134 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
M betűs női nevek / lánynevek listája M betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Meredisz névvel kapcsolatban. a Meredisz név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Meredisz név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Meredisz név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Meredisz névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Meredisz név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Meredisz nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Meredisz névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!