Melissza - A Melissza név jelentése, Melissza névnapjai, Melissza név becézése és más érdekességek:

● A Melissza név eredete: görög

● A Melissza név jelentése:

méh ( A Melitta alakváltozata )

● A Melissza név becézése / Melissza becenevei:

Lissza, Lisszus, Lisszi, Lizi, Meli, Melike, Melcsi

● Melissza névnapja:

március 10.
● A Melissza név típusa: M betűs női név / lánynév
● A Melissza név előfordulási gyakorisága: Közepesen gyakori női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Melissza névről? Görgess lejjebb!
A Melissza az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Melissza névről

● A Melissza név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Melissza név számmisztikai elemzése:
M ( 4 ) + E ( 5 ) + L ( 3 ) + I ( 9 ) + S ( 1 ) + S ( 1 ) + Z ( 8 ) + A ( 1 ) = 32 ( 3 + 2 )
A Melissza névszáma: 5
A 5-ös szám jegyében született ember életét a korlátlan szabadság jellemzi. Könnyedén veszi az életet: optimista és bizakodó. Szereti (és halmozza is) az élvezeteket: szenvedélyes és titokzatos. Könnyen lázba jön, de lelkesedése hamar el is száll. Sosem tervez hosszú távra, inkább a pillanat örömét élvezi. A szerencse is általában mellé szegődik.

● A Melissza név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Melissza név ? Jó helyen jársz!
A Melissza: 8 betűből álló női név / lánynév
A Melissza név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Melissza név magánhangzói: A, E, I,
A Melissza név mássalhangzói: SZ, L, M, S,
A Melissza név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Melissza névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Melissza névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 371 db M betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 231 női név / lány név és 140 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
M betűs női nevek / lánynevek listája M betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Melissza névvel kapcsolatban. a Melissza név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Melissza név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Melissza név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Melissza névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Melissza név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Melissza nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Melissza névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!