Milágrosz - A Milágrosz név jelentése, Milágrosz névnapjai, Milágrosz név becézése és más érdekességek:

● A Milágrosz név eredete: spanyol

● A Milágrosz név jelentése:

a csodák asszonya

● A Milágrosz név becézése / Milágrosz becenevei:

Mili, Milus, Milcsi, Milá, Milácska

● Milágrosz névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Milágrosz név típusa: M betűs női név / lánynév
● A Milágrosz név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Milágrosz névről? Görgess lejjebb!
A Milágrosz az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Milágrosz névről

● A Milágrosz név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Milágrosz név számmisztikai elemzése:
M ( 4 ) + I ( 9 ) + L ( 3 ) + Á ( 1 ) + G ( 7 ) + R ( 9 ) + O ( 6 ) + S ( 1 ) + Z ( 8 ) = 48 ( 4 + 8 ) = 12 ( 1 + 2 )
A Milágrosz névszáma: 3
A 3-as szám jegyében született ember örök kételkedő. Mindennel / mindenkivel ellenkezik, és éppen ebből az állandó feszültségből képes megalkotni a legtökéletesebb egységet. Erős a fantáziája, ugyanakkor meglehetősen gyakorlatias is az élet minden területén.  Legfontosabb célja a világ jobbá tétele, az ellentétek megszüntetése és ezért bármikor tenni is képes. A váratlan felemelkedés, az elérhetetlennek vélt siker és gazdagság megtalálása jellemzi.

● A Milágrosz név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Milágrosz név ? Jó helyen jársz!
A Milágrosz: 9 betűből álló női név / lánynév
A Milágrosz név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Milágrosz név magánhangzói: Á, I, O,
A Milágrosz név mássalhangzói: SZ, G, L, M, R,
A Milágrosz név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Milágrosz névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Milágrosz névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 354 db M betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 223 női név / lány név és 131 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
M betűs női nevek / lánynevek listája M betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Milágrosz névvel kapcsolatban. a Milágrosz név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Milágrosz név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Milágrosz név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Milágrosz névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Milágrosz név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Milágrosz nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Milágrosz névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!