Panka - A Panka név jelentése, Panka névnapjai, Panka név becézése és más érdekességek:

● A Panka név eredete: héber ( bibliai )

● A Panka név jelentése:

kegyelem, könyörület ( Az Anna önállósult becézője )

● A Panka név becézése / Panka becenevei:

Panci, Pannuska, Pankácska, Anka, Anci

● Panka névnapja:

július 26.
● A Panka név típusa: P betűs női név / lánynév
● A Panka név előfordulási gyakorisága: Ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Panka névről? Görgess lejjebb!
A Panka az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Panka névről

● A Panka név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Panka név számmisztikai elemzése:
P ( 7 ) + A ( 1 ) + N ( 5 ) + K ( 2 ) + A ( 1 ) = 16 ( 1 + 6 )
A Panka névszáma: 7
A 7-es szám jegyében született ember életét a bölcsesség, az okkult tudás és a titkok jellemzik. Olyan tudás  birtokosai, amivel egyszerűen irányíthatják a többieket. Könnyedén felszínre hozzák még a legtitkosabb érzéseket, gondolatokat is, szinte belelátnak másokba. Nagyon erősek a megérzéseik is, amiket az élet minden területén kamatoztatnak. Erős akaratukkal könnyedén manipulálják a környezetüket is, de sosem élnek vissza a képességeikkel.

● A Panka név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Panka név ? Jó helyen jársz!
A Panka: 5 betűből álló női név / lánynév
A Panka név hangrendje: mély hangrendű női név / lánynév
A Panka név magánhangzói: A,
A Panka név mássalhangzói: K, N, P,
A Panka név szótagszáma: 2 szótagú női név / lánynév

A Panka névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Panka névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 116 db P betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 69 női név / lány név és 47 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
P betűs női nevek / lánynevek listája P betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Panka névvel kapcsolatban. a Panka név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Panka név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Panka név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Panka névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Panka név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Panka nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Panka névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!