Panni - A Panni név jelentése, Panni névnapjai, Panni név becézése és más érdekességek:

● A Panni név eredete: héber ( bibliai )

● A Panni név jelentése:

kegyelem, könyörület ( Az Anna önállósult becézője )

● A Panni név becézése / Panni becenevei:

Panna, Panci, Panka, Pannuska, Pankácska, Anka, Anci

● Panni névnapja:

július 26.
● A Panni név típusa: P betűs női név / lány név
● A Panni név előfordulási gyakorisága: Ritka női név / lány név
▶ Még többet szeretnél megtudni a Panni névről? Görgess lejjebb!
A Panni az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Panni névről

● A Panni név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Panni név számmisztikai elemzése:
P ( 7 ) + A ( 1 ) + N ( 5 ) + N ( 5 ) + I ( 9 ) = 27 ( 2 + 7 )
A Panni névszáma: 9
A 9-es szám jegyében született ember életét az erő és a tenni akarás jellemzi. Filozofikus, tanítói alkat, aki önzetlen, önfeláldozó és segítőkész. Életcélja az emberiség sorsának jobbítása, amiért gyakran feláldozza önmagát is (a saját érdekeit nagyon gyakran háttérbe szorítja). Általában azért nem gazdagodik meg, mert amint hozzájut valamihez szétosztja a rászorulók között.

● A Panni név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Panni név ? Jó helyen jársz!
A Panni: 5 betűből álló női név / lány név
A Panni név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lány név
A Panni név magánhangzói: A, I,
A Panni név mássalhangzói: N, P,
A Panni név szótagszáma: 2 szótagú női név / lány név

A Panni névhez hasonló női nevek / lány nevek

A Panni névhez hasonló hangzású női nevek / lány nevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 114 db P betűvel kezdődő anyagkönyvezhető név van. Ebből 62 női név / lány név és 47 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
P betűs női nevek / lánynevek listája P betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Panni névvel kapcsolatban. a Panni név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Panni név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Panni név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Panni névhez hasonló női név / lány név  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Panni név is) anyakönyvezhető női név / lány név , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Panni nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Panni névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!