Pandóra - A Pandóra név jelentése, Pandóra névnapjai, Pandóra név becézése és más érdekességek:

● A Pandóra név eredete: görög ( mitológiai )

● A Pandóra név jelentése:

mindennel megajándékozott

● A Pandóra név becézése / Pandóra becenevei:

Pandi, Pandus, Panduka, Panduci, Dora, Dorci, Dorka

● Pandóra névnapja:

június 1.
● A Pandóra név típusa: P betűs női név / lány név
● A Pandóra név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lány név
▶ Még többet szeretnél megtudni a Pandóra névről? Görgess lejjebb!
A Pandóra az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Pandóra névről

● A Pandóra név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Pandóra név számmisztikai elemzése:
P ( 7 ) + A ( 1 ) + N ( 5 ) + D ( 4 ) + Ó ( 6 ) + R ( 9 ) + A ( 1 ) = 33 ( 3 + 3 )
A Pandóra névszáma: 6
A 6-os szám jegyében született ember életét a kiegyensúlyozottság, a jólét és az egészség jellemzi. Társaságkedvelő, aki szereti és érti is a tréfát: többnyire jókedvű és segítőkész. Magas az igazságérzete: megveti a trükközést, a törvénytelen dolgokat. Általában szerencsés mindenben amihez fog, és a szerencséje gyümölcsével szívesen segít másokon is. Életvidámsága és segítőkészsége miatt mindig akad valaki, aki segít neki ha bajban van.

● A Pandóra név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Pandóra név ? Jó helyen jársz!
A Pandóra: 7 betűből álló női név / lány név
A Pandóra név hangrendje: mély hangrendű női név / lány név
A Pandóra név magánhangzói: A, Ó,
A Pandóra név mássalhangzói: D, N, P, R,
A Pandóra név szótagszáma: 3 szótagú női név / lány név

A Pandóra névhez hasonló női nevek / lány nevek

A Pandóra névhez hasonló hangzású női nevek / lány nevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 115 db P betűvel kezdődő anyagkönyvezhető név van. Ebből 63 női név / lány név és 47 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
P betűs női nevek / lánynevek listája P betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Pandóra névvel kapcsolatban. a Pandóra név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Pandóra név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Pandóra név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Pandóra névhez hasonló női név / lány név  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Pandóra név is) anyakönyvezhető női név / lány név , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Pandóra nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Pandóra névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!