Paszkália - A Paszkália név jelentése, Paszkália névnapjai, Paszkália név becézése és más érdekességek:

● A Paszkália név eredete: héber - latin

● A Paszkália név jelentése:

húsvét, húsvéti ( A Paszkál férfinév latinos képzésű női párja )

● A Paszkália név becézése / Paszkália becenevei:

Lia, Lius, Paszi, Paszus, Paszica, Paszkica

● Paszkália névnapja:

február 11.május 14.május 17.
● A Paszkália név típusa: P betűs női név / lánynév
● A Paszkália név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Paszkália névről? Görgess lejjebb!
A Paszkália az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Paszkália névről

● A Paszkália név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Paszkália név számmisztikai elemzése:
P ( 7 ) + A ( 1 ) + S ( 1 ) + Z ( 8 ) + K ( 2 ) + Á ( 1 ) + L ( 3 ) + I ( 9 ) + A ( 1 ) = 33 ( 3 + 3 )
A Paszkália névszáma: 6
A 6-os szám jegyében született ember életét a kiegyensúlyozottság, a jólét és az egészség jellemzi. Társaságkedvelő, aki szereti és érti is a tréfát: többnyire jókedvű és segítőkész. Magas az igazságérzete: megveti a trükközést, a törvénytelen dolgokat. Általában szerencsés mindenben amihez fog, és a szerencséje gyümölcsével szívesen segít másokon is. Életvidámsága és segítőkészsége miatt mindig akad valaki, aki segít neki ha bajban van.

● A Paszkália név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Paszkália név ? Jó helyen jársz!
A Paszkália: 9 betűből álló női név / lánynév
A Paszkália név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Paszkália név magánhangzói: A, Á, I,
A Paszkália név mássalhangzói: SZ, K, L, P,
A Paszkália név szótagszáma: 4 szótagú női név / lánynév

A Paszkália névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Paszkália névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 116 db P betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 69 női név / lány név és 47 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
P betűs női nevek / lánynevek listája P betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Paszkália névvel kapcsolatban. a Paszkália név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Paszkália név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Paszkália név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Paszkália névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Paszkália név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Paszkália nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Paszkália névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!