Reginald - A Reginald név jelentése, Reginald névnapjai, Reginald név becézése és más érdekességek:

● A Reginald név eredete: germán

● A Reginald név jelentése:

tevékeny, tanácsadó uralkodó

● A Reginald név becézése / Reginald becenevei:

Reg, Naldi, Naldus, Naldika

● Reginald névnapja:

február 12.június 5.december 4.
● A Reginald név típusa: R betűs férfi név / fiúnév
● A Reginald név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Reginald névről? Görgess lejjebb!
A Reginald az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Reginald névről

● A Reginald név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Reginald név számmisztikai elemzése:
R ( 9 ) + E ( 5 ) + G ( 7 ) + I ( 9 ) + N ( 5 ) + A ( 1 ) + L ( 3 ) + D ( 4 ) = 43 ( 4 + 3 )
A Reginald névszáma: 7
A 7-es szám jegyében született ember életét a bölcsesség, az okkult tudás és a titkok jellemzik. Olyan tudás  birtokosai, amivel egyszerűen irányíthatják a többieket. Könnyedén felszínre hozzák még a legtitkosabb érzéseket, gondolatokat is, szinte belelátnak másokba. Nagyon erősek a megérzéseik is, amiket az élet minden területén kamatoztatnak. Erős akaratukkal könnyedén manipulálják a környezetüket is, de sosem élnek vissza a képességeikkel.

● A Reginald név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Reginald név ? Jó helyen jársz!
A Reginald: 8 betűből álló férfi név / fiúnév
A Reginald név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Reginald név magánhangzói: A, E, I,
A Reginald név mássalhangzói: D, G, L, N, R,
A Reginald név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

A Reginald névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Reginald névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 213 db R betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 105 női név / lány név és 108 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
R betűs női nevek / lánynevek listája R betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Reginald névvel kapcsolatban. a Reginald név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Reginald név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Reginald név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Reginald névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Reginald név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Reginald nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Reginald névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!