Konstantin - A Konstantin név jelentése, Konstantin névnapjai, Konstantin név becézése és más érdekességek:

● A Konstantin név eredete: latin

● A Konstantin név jelentése:

szilárd, állhatatos, következetes

● A Konstantin név becézése / Konstantin becenevei:

Koni, Konka, Stanti, Stantin, Tanti, Tánti

● Konstantin névnapja:

március 11.április 12.május 21.június 27.
● A Konstantin név típusa: K betűs férfi név / fiúnév
● A Konstantin név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Konstantin névről? Görgess lejjebb!
A Konstantin az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Konstantin névről

● A Konstantin név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Konstantin név számmisztikai elemzése:
K ( 2 ) + O ( 6 ) + N ( 5 ) + S ( 1 ) + T ( 2 ) + A ( 1 ) + N ( 5 ) + T ( 2 ) + I ( 9 ) + N ( 5 ) = 38 ( 3 + 8 ) = 11 ( 1 + 1 )
A Konstantin névszáma: 2
A 2-as szám jegyében született ember élete a szélsőséges ellentétekről szól. Megtalálható benne a jó és a rossz, a siker és a kudarc, a fekete és a fehér, az igen és a nem. Képes anyagi jólétet teremteni önmagának és szeretteinek. Érzékeny lélek, aki szívesen segít másokon, és ezt gyakran elsődleges céljának is tekinti.

● A Konstantin név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Konstantin név ? Jó helyen jársz!
A Konstantin: 10 betűből álló férfi név / fiúnév
A Konstantin név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Konstantin név magánhangzói: A, I, O,
A Konstantin név mássalhangzói: K, N, S, T,
A Konstantin név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

A Konstantin névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Konstantin névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 280 db K betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 135 női név / lány név és 145 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
K betűs női nevek / lánynevek listája K betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Konstantin névvel kapcsolatban. a Konstantin név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Konstantin név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Konstantin név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Konstantin névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Konstantin név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Konstantin nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Konstantin névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!