Korvin - A Korvin név jelentése, Korvin névnapjai, Korvin név becézése és más érdekességek:

● A Korvin név eredete: latin

● A Korvin név jelentése:

holló

● A Korvin név becézése / Korvin becenevei:

Korvusz, Korvi, Korvika, Korvu, Orvi, Orvin

● Korvin névnapja:

február 6.
● A Korvin név típusa: K betűs férfi név / fiúnév
● A Korvin név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Korvin névről? Görgess lejjebb!
A Korvin az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Korvin névről

● A Korvin név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Korvin név számmisztikai elemzése:
K ( 2 ) + O ( 6 ) + R ( 9 ) + V ( 4 ) + I ( 9 ) + N ( 5 ) = 35 ( 3 + 5 )
A Korvin névszáma: 8
A 8-as szám jegyében született ember életét a megpróbáltatások és a nehéz élethelyzetek jellemzik. Élete sok nehézséget, sokszor szenvedést és betegséget is tartogat. Keményen meg kell küzdenie mindenért, és bár sok csapás éri, sosem adja fel. Igazi küzdő típus, akinek a végtelen kitartásában rejlik a sikere.

● A Korvin név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Korvin név ? Jó helyen jársz!
A Korvin: 6 betűből álló férfi név / fiúnév
A Korvin név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Korvin név magánhangzói: I, O,
A Korvin név mássalhangzói: K, N, R, V,
A Korvin név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Korvin névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Korvin névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 281 db K betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 135 női név / lány név és 146 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
K betűs női nevek / lánynevek listája K betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Korvin névvel kapcsolatban. a Korvin név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Korvin név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Korvin név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Korvin névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Korvin név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Korvin nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Korvin névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!