Kirtan - A Kirtan név jelentése, Kirtan névnapjai, Kirtan név becézése és más érdekességek:

● A Kirtan név eredete: szanszkrit

● A Kirtan név jelentése:

szakrális ének

● A Kirtan név becézése / Kirtan becenevei:

Kirtus, Kirti, Kiró, Irtan, Tan

● Kirtan névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Kirtan név típusa: K betűs férfi név / fiúnév
● A Kirtan név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Kirtan névről? Görgess lejjebb!
A Kirtan az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Kirtan névről

● A Kirtan név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Kirtan név számmisztikai elemzése:
K ( 2 ) + I ( 9 ) + R ( 9 ) + T ( 2 ) + A ( 1 ) + N ( 5 ) = 28 ( 2 + 8 ) = 10 ( 1 + 0 )
A Kirtan névszáma: 1
A 1-es szám jegyében született ember életét az egységesség, a határozottság jellemzi. Határozott, kreatív, egyszerű és mégis hihetetlenül összetett személyiség. Győztes típus,aki merész és vállalkozó szellemű. Merészsége miatt hajlamos beavatkozni mások életébe. Veszíteni nem tud, de mivel általában szerencsés mindenben amihez hozzáfog, ritkán is veszít.

● A Kirtan név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Kirtan név ? Jó helyen jársz!
A Kirtan: 6 betűből álló férfi név / fiúnév
A Kirtan név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Kirtan név magánhangzói: A, I,
A Kirtan név mássalhangzói: K, N, R, T,
A Kirtan név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Kirtan névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Kirtan névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 276 db K betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 133 női név / lány név és 143 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
K betűs női nevek / lánynevek listája K betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Kirtan névvel kapcsolatban. a Kirtan név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Kirtan név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Kirtan név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Kirtan névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Kirtan név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Kirtan nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Kirtan névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!