Koriolán - A Koriolán név jelentése, Koriolán névnapjai, Koriolán név becézése és más érdekességek:

● A Koriolán név eredete: latin

● A Koriolán név jelentése:

Corioli városból való ( férfi )

● A Koriolán név becézése / Koriolán becenevei:

Kori, Korika, Riol, Riolán, Lán, Lánus, Lánó

● Koriolán névnapja:

március 6.szeptember 8.november 20.
● A Koriolán név típusa: K betűs férfi név / fiúnév
● A Koriolán név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Koriolán névről? Görgess lejjebb!
A Koriolán az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Koriolán névről

● A Koriolán név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Koriolán név számmisztikai elemzése:
K ( 2 ) + O ( 6 ) + R ( 9 ) + I ( 9 ) + O ( 6 ) + L ( 3 ) + Á ( 1 ) + N ( 5 ) = 41 ( 4 + 1 )
A Koriolán névszáma: 5
A 5-ös szám jegyében született ember életét a korlátlan szabadság jellemzi. Könnyedén veszi az életet: optimista és bizakodó. Szereti (és halmozza is) az élvezeteket: szenvedélyes és titokzatos. Könnyen lázba jön, de lelkesedése hamar el is száll. Sosem tervez hosszú távra, inkább a pillanat örömét élvezi. A szerencse is általában mellé szegődik.

● A Koriolán név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Koriolán név ? Jó helyen jársz!
A Koriolán: 8 betűből álló férfi név / fiúnév
A Koriolán név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Koriolán név magánhangzói: Á, I, O,
A Koriolán név mássalhangzói: K, L, N, R,
A Koriolán név szótagszáma: 4 szótagú férfi név / fiúnév

A Koriolán névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Koriolán névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 281 db K betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 135 női név / lány név és 146 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
K betűs női nevek / lánynevek listája K betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Koriolán névvel kapcsolatban. a Koriolán név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Koriolán név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Koriolán név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Koriolán névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Koriolán név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Koriolán nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Koriolán névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!