Kornéliusz - A Kornéliusz név jelentése, Kornéliusz névnapjai, Kornéliusz név becézése és más érdekességek:

● A Kornéliusz név eredete: latin

● A Kornéliusz név jelentése:

somfa, szarv ( A Kornél név alakváltozata )

● A Kornéliusz név becézése / Kornéliusz becenevei:

Nélu, Nélus, Néliusz, Liusz, Kori, Korni, Kornis, Kornélka, Kornu, Kornus, Nél

● Kornéliusz névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Kornéliusz név típusa: K betűs férfi név / fiúnév
● A Kornéliusz név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Kornéliusz névről? Görgess lejjebb!
A Kornéliusz az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Kornéliusz névről

● A Kornéliusz név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Kornéliusz név számmisztikai elemzése:
K ( 2 ) + O ( 6 ) + R ( 9 ) + N ( 5 ) + É ( 5 ) + L ( 3 ) + I ( 9 ) + U ( 3 ) + S ( 1 ) + Z ( 8 ) = 51 ( 5 + 1 )
A Kornéliusz névszáma: 6
A 6-os szám jegyében született ember életét a kiegyensúlyozottság, a jólét és az egészség jellemzi. Társaságkedvelő, aki szereti és érti is a tréfát: többnyire jókedvű és segítőkész. Magas az igazságérzete: megveti a trükközést, a törvénytelen dolgokat. Általában szerencsés mindenben amihez fog, és a szerencséje gyümölcsével szívesen segít másokon is. Életvidámsága és segítőkészsége miatt mindig akad valaki, aki segít neki ha bajban van.

● A Kornéliusz név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Kornéliusz név ? Jó helyen jársz!
A Kornéliusz: 10 betűből álló férfi név / fiúnév
A Kornéliusz név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Kornéliusz név magánhangzói: É, I, O, U,
A Kornéliusz név mássalhangzói: SZ, K, L, N, R,
A Kornéliusz név szótagszáma: 4 szótagú férfi név / fiúnév

A Kornéliusz névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Kornéliusz névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 281 db K betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 135 női név / lány név és 146 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
K betűs női nevek / lánynevek listája K betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Kornéliusz névvel kapcsolatban. a Kornéliusz név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Kornéliusz név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Kornéliusz név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Kornéliusz névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Kornéliusz név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Kornéliusz nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Kornéliusz névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!