Kapisztrán - A Kapisztrán név jelentése, Kapisztrán névnapjai, Kapisztrán név becézése és más érdekességek:

● A Kapisztrán név eredete: olasz

● A Kapisztrán név jelentése:

Capestrano faluból való

● A Kapisztrán név becézése / Kapisztrán becenevei:

Kapi, Kapika, Piszti, Pisztrán

● Kapisztrán névnapja:

március 28.október 23.
● A Kapisztrán név típusa: K betűs férfi név / fiúnév
● A Kapisztrán név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Kapisztrán névről? Görgess lejjebb!
A Kapisztrán az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Kapisztrán névről

● A Kapisztrán név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Kapisztrán név számmisztikai elemzése:
K ( 2 ) + A ( 1 ) + P ( 7 ) + I ( 9 ) + S ( 1 ) + Z ( 8 ) + T ( 2 ) + R ( 9 ) + Á ( 1 ) + N ( 5 ) = 45 ( 4 + 5 )
A Kapisztrán névszáma: 9
A 9-es szám jegyében született ember életét az erő és a tenni akarás jellemzi. Filozofikus, tanítói alkat, aki önzetlen, önfeláldozó és segítőkész. Életcélja az emberiség sorsának jobbítása, amiért gyakran feláldozza önmagát is (a saját érdekeit nagyon gyakran háttérbe szorítja). Általában azért nem gazdagodik meg, mert amint hozzájut valamihez szétosztja a rászorulók között.

● A Kapisztrán név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Kapisztrán név ? Jó helyen jársz!
A Kapisztrán: 10 betűből álló férfi név / fiúnév
A Kapisztrán név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Kapisztrán név magánhangzói: A, Á, I,
A Kapisztrán név mássalhangzói: SZ, K, N, P, R, T,
A Kapisztrán név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

A Kapisztrán névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Kapisztrán névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 281 db K betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 135 női név / lány név és 146 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
K betűs női nevek / lánynevek listája K betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Kapisztrán névvel kapcsolatban. a Kapisztrán név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Kapisztrán név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Kapisztrán név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Kapisztrán névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Kapisztrán név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Kapisztrán nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Kapisztrán névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!