Szidor - A Szidor név jelentése, Szidor névnapjai, Szidor név becézése és más érdekességek:

● A Szidor név eredete: szláv - görög

● A Szidor név jelentése:

Ízisz ajándéka ( Az Izidor név szláv alakváltozatából )

● A Szidor név becézése / Szidor becenevei:

Szidi, Szidus, Sziduka, Sziduci, Dor, Dorka, Szidorka

● Szidor névnapja:

január 15.január 16.
● A Szidor név típusa: S betűs férfi név / fiúnév
● A Szidor név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Szidor névről? Görgess lejjebb!
A Szidor az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Szidor névről

● A Szidor név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Szidor név számmisztikai elemzése:
S ( 1 ) + Z ( 8 ) + I ( 9 ) + D ( 4 ) + O ( 6 ) + R ( 9 ) = 37 ( 3 + 7 ) = 10 ( 1 + 0 )
A Szidor névszáma: 1
A 1-es szám jegyében született ember életét az egységesség, a határozottság jellemzi. Határozott, kreatív, egyszerű és mégis hihetetlenül összetett személyiség. Győztes típus,aki merész és vállalkozó szellemű. Merészsége miatt hajlamos beavatkozni mások életébe. Veszíteni nem tud, de mivel általában szerencsés mindenben amihez hozzáfog, ritkán is veszít.

● A Szidor név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Szidor név ? Jó helyen jársz!
A Szidor: 6 betűből álló férfi név / fiúnév
A Szidor név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Szidor név magánhangzói: I, O,
A Szidor név mássalhangzói: SZ, D, R,
A Szidor név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Szidor névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Szidor névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 82 db S betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 47 női név / lány név és 35 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
S betűs női nevek / lánynevek listája S betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Szidor névvel kapcsolatban. a Szidor név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Szidor név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Szidor név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Szidor névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Szidor név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Szidor nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Szidor névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!