Viktorina - A Viktorina név jelentése, Viktorina névnapjai, Viktorina név becézése és más érdekességek:

● A Viktorina név eredete: latin

● A Viktorina név jelentése:

győző, győztes ( A Viktor férfinév női párja )

● A Viktorina név becézése / Viktorina becenevei:

Rina, Rinus, Rinka, Viki, Vikike, Viku, Vikusz, Vikki, Vik, Vikica, Vikcsi

● Viktorina névnapja:

január 26.szeptember 5.november 26.
● A Viktorina név típusa: V betűs női név / lánynév
● A Viktorina név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Viktorina névről? Görgess lejjebb!
A Viktorina az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Viktorina névről

● A Viktorina név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Viktorina név számmisztikai elemzése:
V ( 4 ) + I ( 9 ) + K ( 2 ) + T ( 2 ) + O ( 6 ) + R ( 9 ) + I ( 9 ) + N ( 5 ) + A ( 1 ) = 47 ( 4 + 7 ) = 11 ( 1 + 1 )
A Viktorina névszáma: 2
A 2-as szám jegyében született ember élete a szélsőséges ellentétekről szól. Megtalálható benne a jó és a rossz, a siker és a kudarc, a fekete és a fehér, az igen és a nem. Képes anyagi jólétet teremteni önmagának és szeretteinek. Érzékeny lélek, aki szívesen segít másokon, és ezt gyakran elsődleges céljának is tekinti.

● A Viktorina név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Viktorina név ? Jó helyen jársz!
A Viktorina: 9 betűből álló női név / lánynév
A Viktorina név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Viktorina név magánhangzói: A, I, O,
A Viktorina név mássalhangzói: K, N, R, T, V,
A Viktorina név szótagszáma: 4 szótagú női név / lánynév

A Viktorina névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Viktorina névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 150 db V betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 84 női név / lány név és 66 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
V betűs női nevek / lánynevek listája V betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Viktorina névvel kapcsolatban. a Viktorina név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Viktorina név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Viktorina név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Viktorina névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Viktorina név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Viktorina nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Viktorina névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!