Zelina - A Zelina név jelentése, Zelina névnapjai, Zelina név becézése és más érdekességek:

● A Zelina név eredete: görög

● A Zelina név jelentése:

buzgó, buzgóság

● A Zelina név becézése / Zelina becenevei:

Zeli, Zelka, Zeluska, Lina, Linus, Linka, Lin, Lincsi

● Zelina névnapja:

október 11.október 21.
● A Zelina név típusa: Z betűs női név / lány név
● A Zelina név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lány név
▶ Még többet szeretnél megtudni a Zelina névről? Görgess lejjebb!
A Zelina az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Zelina névről

● A Zelina név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Zelina név számmisztikai elemzése:
Z ( 8 ) + E ( 5 ) + L ( 3 ) + I ( 9 ) + N ( 5 ) + A ( 1 ) = 31 ( 3 + 1 )
A Zelina névszáma: 4
A 4-es szám jegyében született ember erősen ragaszkodik a már jól bevált, megszokott dolgokhoz / hagyományokhoz ( nehezen próbál ki új dolgokat, nem kockáztat az élet semelyik területén sem ). A kockázatvállalási kedv hiánya miatt gyakran megmarad a középszerűség határain belül. Nem irányító típus, inkább mindent maga csinál. Szellemi téren ugyanakkor kiemelkedően kreatív, amit az életben sokszor sikerrel kamatoztat.

● A Zelina név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Zelina név ? Jó helyen jársz!
A Zelina: 6 betűből álló női név / lány név
A Zelina név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lány név
A Zelina név magánhangzói: A, E, I,
A Zelina név mássalhangzói: L, N, Z,
A Zelina név szótagszáma: 3 szótagú női név / lány név

A Zelina névhez hasonló női nevek / lány nevek

A Zelina névhez hasonló hangzású női nevek / lány nevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 144 db Z betűvel kezdődő anyagkönyvezhető név van. Ebből 83 női név / lány név és 59 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
Z betűs női nevek / lánynevek listája Z betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Zelina névvel kapcsolatban. a Zelina név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Zelina név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Zelina név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Zelina névhez hasonló női név / lány név  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Zelina név is) anyakönyvezhető női név / lány név , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Zelina nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Zelina névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!