Zelinde - A Zelinde név jelentése, Zelinde névnapjai, Zelinde név becézése és más érdekességek:

● A Zelinde név eredete: germán

● A Zelinde név jelentése:

győzelem, hársfa pajzs ( A Zelinda név alakváltozata )

● A Zelinde név becézése / Zelinde becenevei:

Zeli, Zelka, Zeluska, Linde, Lindus, Linduka, Lin, Lincsi

● Zelinde névnapja:

szeptember 22.október 17.
● A Zelinde név típusa: Z betűs női név / lány név
● A Zelinde név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lány név
▶ Még többet szeretnél megtudni a Zelinde névről? Görgess lejjebb!
A Zelinde az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Zelinde névről

● A Zelinde név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Zelinde név számmisztikai elemzése:
Z ( 8 ) + E ( 5 ) + L ( 3 ) + I ( 9 ) + N ( 5 ) + D ( 4 ) + E ( 5 ) = 39 ( 3 + 9 ) = 12 ( 1 + 2 )
A Zelinde névszáma: 3
A 3-as szám jegyében született ember örök kételkedő. Mindennel / mindenkivel ellenkezik, és éppen ebből az állandó feszültségből képes megalkotni a legtökéletesebb egységet. Erős a fantáziája, ugyanakkor meglehetősen gyakorlatias is az élet minden területén.  Legfontosabb célja a világ jobbá tétele, az ellentétek megszüntetése és ezért bármikor tenni is képes. A váratlan felemelkedés, az elérhetetlennek vélt siker és gazdagság megtalálása jellemzi.

● A Zelinde név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Zelinde név ? Jó helyen jársz!
A Zelinde: 7 betűből álló női név / lány név
A Zelinde név hangrendje: magas hangrendű női név / lány név
A Zelinde név magánhangzói: E, I,
A Zelinde név mássalhangzói: D, L, N, Z,
A Zelinde név szótagszáma: 3 szótagú női név / lány név

A Zelinde névhez hasonló női nevek / lány nevek

A Zelinde névhez hasonló hangzású női nevek / lány nevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 143 db Z betűvel kezdődő anyagkönyvezhető név van. Ebből 83 női név / lány név és 58 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
Z betűs női nevek / lánynevek listája Z betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Zelinde névvel kapcsolatban. a Zelinde név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Zelinde név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Zelinde név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Zelinde névhez hasonló női név / lány név  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Zelinde név is) anyakönyvezhető női név / lány név , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Zelinde nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Zelinde névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!