Zelli - A Zelli név jelentése, Zelli névnapjai, Zelli név becézése és más érdekességek:

● A Zelli név eredete: német

● A Zelli név jelentése:

Mars istennek szentelt ( A Zella alakváltozata )

● A Zelli név becézése / Zelli becenevei:

Zella, Zellus, Zelka, Zelcsi, Zelica, Ella, Ellus, Elcsi

● Zelli névnapja:

január 31.szeptember 22.
● A Zelli név típusa: Z betűs női név / lánynév
● A Zelli név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Zelli névről? Görgess lejjebb!
A Zelli az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Zelli névről

● A Zelli név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Zelli név számmisztikai elemzése:
Z ( 8 ) + E ( 5 ) + L ( 3 ) + L ( 3 ) + I ( 9 ) = 28 ( 2 + 8 ) = 10 ( 1 + 0 )
A Zelli névszáma: 1
A 1-es szám jegyében született ember életét az egységesség, a határozottság jellemzi. Határozott, kreatív, egyszerű és mégis hihetetlenül összetett személyiség. Győztes típus,aki merész és vállalkozó szellemű. Merészsége miatt hajlamos beavatkozni mások életébe. Veszíteni nem tud, de mivel általában szerencsés mindenben amihez hozzáfog, ritkán is veszít.

● A Zelli név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Zelli név ? Jó helyen jársz!
A Zelli: 5 betűből álló női név / lánynév
A Zelli név hangrendje: magas hangrendű női név / lánynév
A Zelli név magánhangzói: E, I,
A Zelli név mássalhangzói: L, Z,
A Zelli név szótagszáma: 2 szótagú női név / lánynév

A Zelli névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Zelli névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 157 db Z betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 94 női név / lány név és 63 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
Z betűs női nevek / lánynevek listája Z betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Zelli névvel kapcsolatban. a Zelli név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Zelli név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Zelli név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Zelli névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Zelli név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Zelli nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Zelli névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!