Zella - A Zella név jelentése, Zella névnapjai, Zella név becézése és más érdekességek:

● A Zella név eredete: német

● A Zella név jelentése:

Mars istennek szentelt ( A Marcella német eredetű becézője )

● A Zella név becézése / Zella becenevei:

Zelli, Zellus, Zelka, Zelcsi, Zelica, Ella, Ellus, Elcsi

● Zella névnapja:

január 31.szeptember 22.
● A Zella név típusa: Z betűs női név / lánynév
● A Zella név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Zella névről? Görgess lejjebb!
A Zella az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Zella névről

● A Zella név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Zella név számmisztikai elemzése:
Z ( 8 ) + E ( 5 ) + L ( 3 ) + L ( 3 ) + A ( 1 ) = 20 ( 2 + 0 )
A Zella névszáma: 2
A 2-as szám jegyében született ember élete a szélsőséges ellentétekről szól. Megtalálható benne a jó és a rossz, a siker és a kudarc, a fekete és a fehér, az igen és a nem. Képes anyagi jólétet teremteni önmagának és szeretteinek. Érzékeny lélek, aki szívesen segít másokon, és ezt gyakran elsődleges céljának is tekinti.

● A Zella név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Zella név ? Jó helyen jársz!
A Zella: 5 betűből álló női név / lánynév
A Zella név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Zella név magánhangzói: A, E,
A Zella név mássalhangzói: L, Z,
A Zella név szótagszáma: 2 szótagú női név / lánynév

A Zella névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Zella névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 150 db Z betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 87 női név / lány név és 63 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
Z betűs női nevek / lánynevek listája Z betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Zella névvel kapcsolatban. a Zella név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Zella név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Zella név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Zella névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Zella név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Zella nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Zella névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!