Zdenka - A Zdenka név jelentése, Zdenka névnapjai, Zdenka név becézése és más érdekességek:

● A Zdenka név eredete: latin - szláv

● A Zdenka név jelentése:

kívánság, dicsőség, hála ( A Szidónia szláv megfelelőjéből. )

● A Zdenka név becézése / Zdenka becenevei:

Zdenci, Zdencus, Zdencu, Denka, Denkica, Denkuci, Denci

● Zdenka névnapja:

június 23.augusztus 23.
● A Zdenka név típusa: Z betűs női név / lány név
● A Zdenka név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lány név
▶ Még többet szeretnél megtudni a Zdenka névről? Görgess lejjebb!
A Zdenka az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Zdenka névről

● A Zdenka név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Zdenka név számmisztikai elemzése:
Z ( 8 ) + D ( 4 ) + E ( 5 ) + N ( 5 ) + K ( 2 ) + A ( 1 ) = 25 ( 2 + 5 )
A Zdenka névszáma: 7
A 7-es szám jegyében született ember életét a bölcsesség, az okkult tudás és a titkok jellemzik. Olyan tudás  birtokosai, amivel egyszerűen irányíthatják a többieket. Könnyedén felszínre hozzák még a legtitkosabb érzéseket, gondolatokat is, szinte belelátnak másokba. Nagyon erősek a megérzéseik is, amiket az élet minden területén kamatoztatnak. Erős akaratukkal könnyedén manipulálják a környezetüket is, de sosem élnek vissza a képességeikkel.

● A Zdenka név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Zdenka név ? Jó helyen jársz!
A Zdenka: 6 betűből álló női név / lány név
A Zdenka név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lány név
A Zdenka név magánhangzói: A, E,
A Zdenka név mássalhangzói: D, K, N, Z,
A Zdenka név szótagszáma: 2 szótagú női név / lány név

A Zdenka névhez hasonló női nevek / lány nevek

A Zdenka névhez hasonló hangzású női nevek / lány nevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 144 db Z betűvel kezdődő anyagkönyvezhető név van. Ebből 83 női név / lány név és 59 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
Z betűs női nevek / lánynevek listája Z betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Zdenka névvel kapcsolatban. a Zdenka név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Zdenka név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Zdenka név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Zdenka névhez hasonló női név / lány név  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Zdenka név is) anyakönyvezhető női név / lány név , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Zdenka nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Zdenka névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!