Csingiz - A Csingiz név jelentése, Csingiz névnapjai, Csingiz név becézése és más érdekességek:

● A Csingiz név eredete: mongol

● A Csingiz név jelentése:

egyetemes uralkodó ( A Dzsingiz alakváltozata )

● A Csingiz név becézése / Csingiz becenevei:

Csingi, Csingike, Csingus, Ingi, Ingus, Ingike

● Csingiz névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Csingiz név típusa: C betűs férfi név / fiúnév
● A Csingiz név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Csingiz névről? Görgess lejjebb!
A Csingiz az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Csingiz névről

● A Csingiz név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Csingiz név számmisztikai elemzése:
C ( 3 ) + S ( 1 ) + I ( 9 ) + N ( 5 ) + G ( 7 ) + I ( 9 ) + Z ( 8 ) = 42 ( 4 + 2 )
A Csingiz névszáma: 6
A 6-os szám jegyében született ember életét a kiegyensúlyozottság, a jólét és az egészség jellemzi. Társaságkedvelő, aki szereti és érti is a tréfát: többnyire jókedvű és segítőkész. Magas az igazságérzete: megveti a trükközést, a törvénytelen dolgokat. Általában szerencsés mindenben amihez fog, és a szerencséje gyümölcsével szívesen segít másokon is. Életvidámsága és segítőkészsége miatt mindig akad valaki, aki segít neki ha bajban van.

● A Csingiz név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Csingiz név ? Jó helyen jársz!
A Csingiz: 7 betűből álló férfi név / fiúnév
A Csingiz név hangrendje: magas hangrendű férfi név / fiúnév
A Csingiz név magánhangzói: I,
A Csingiz név mássalhangzói: CS, G, N, Z,
A Csingiz név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Csingiz névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Csingiz névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 42 db C betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 30 női név / lány név és 12 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
C betűs női nevek / lánynevek listája C betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Csingiz névvel kapcsolatban. a Csingiz név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Csingiz név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Csingiz név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Csingiz névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Csingiz név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Csingiz nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Csingiz névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!