Mordeháj - A Mordeháj név jelentése, Mordeháj névnapjai, Mordeháj név becézése és más érdekességek:

● A Mordeháj név eredete: héber

● A Mordeháj név jelentése:

harcos ( A Mordecai névből )

● A Mordeháj név becézése / Mordeháj becenevei:

Mordi, Mordó, Mordus, Morduska, Mordu

● Mordeháj névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Mordeháj név típusa: M betűs férfi név / fiúnév
● A Mordeháj név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Mordeháj névről? Görgess lejjebb!
A Mordeháj az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Mordeháj névről

● A Mordeháj név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Mordeháj név számmisztikai elemzése:
M ( 4 ) + O ( 6 ) + R ( 9 ) + D ( 4 ) + E ( 5 ) + H ( 8 ) + Á ( 1 ) + J ( 1 ) = 38 ( 3 + 8 ) = 11 ( 1 + 1 )
A Mordeháj névszáma: 2
A 2-as szám jegyében született ember élete a szélsőséges ellentétekről szól. Megtalálható benne a jó és a rossz, a siker és a kudarc, a fekete és a fehér, az igen és a nem. Képes anyagi jólétet teremteni önmagának és szeretteinek. Érzékeny lélek, aki szívesen segít másokon, és ezt gyakran elsődleges céljának is tekinti.

● A Mordeháj név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Mordeháj név ? Jó helyen jársz!
A Mordeháj: 8 betűből álló férfi név / fiúnév
A Mordeháj név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Mordeháj név magánhangzói: Á, E, O,
A Mordeháj név mássalhangzói: D, H, J, M, R,
A Mordeháj név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

A Mordeháj névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Mordeháj névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 360 db M betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 226 női név / lány név és 134 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
M betűs női nevek / lánynevek listája M betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Mordeháj névvel kapcsolatban. a Mordeháj név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Mordeháj név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Mordeháj név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Mordeháj névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Mordeháj név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Mordeháj nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Mordeháj névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!