Razmus - A Razmus név jelentése, Razmus névnapjai, Razmus név becézése és más érdekességek:

● A Razmus név eredete: görög

● A Razmus név jelentése:

szeretett, óhajtott, szeretetreméltó ( Az Erazmus rövidülése. )

● A Razmus név becézése / Razmus becenevei:

Razi, Razika, Razus, Razó, Azmi, Mus, Mumus

● Razmus névnapja:

június 2.
● A Razmus név típusa: R betűs férfi név / fiúnév
● A Razmus név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Razmus névről? Görgess lejjebb!
A Razmus az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Razmus névről

● A Razmus név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Razmus név számmisztikai elemzése:
R ( 9 ) + A ( 1 ) + Z ( 8 ) + M ( 4 ) + U ( 3 ) + S ( 1 ) = 26 ( 2 + 6 )
A Razmus névszáma: 8
A 8-as szám jegyében született ember életét a megpróbáltatások és a nehéz élethelyzetek jellemzik. Élete sok nehézséget, sokszor szenvedést és betegséget is tartogat. Keményen meg kell küzdenie mindenért, és bár sok csapás éri, sosem adja fel. Igazi küzdő típus, akinek a végtelen kitartásában rejlik a sikere.

● A Razmus név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Razmus név ? Jó helyen jársz!
A Razmus: 6 betűből álló férfi név / fiúnév
A Razmus név hangrendje: mély hangrendű férfi név / fiúnév
A Razmus név magánhangzói: A, U,
A Razmus név mássalhangzói: M, R, S, Z,
A Razmus név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Razmus névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Razmus névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 213 db R betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 105 női név / lány név és 108 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
R betűs női nevek / lánynevek listája R betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Razmus névvel kapcsolatban. a Razmus név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Razmus név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Razmus név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Razmus névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Razmus név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Razmus nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Razmus névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!