Norvard - A Norvard név jelentése, Norvard névnapjai, Norvard név becézése és más érdekességek:

● A Norvard név eredete: A Norvard név eredetéről nincsenek adataink

● A Norvard név jelentése:

A Norvard név jelentése nem ismert ( nincs ismert jelentése )

● A Norvard név becézése / Norvard becenevei:

Norvi, Norvus, Norvika, Norvuka, Orvo, Orvus, Vardika

● Norvard névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Norvard név típusa: N betűs férfi név / fiúnév
● A Norvard név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Norvard névről? Görgess lejjebb!
A Norvard az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Norvard névről

● A Norvard név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Norvard név számmisztikai elemzése:
N ( 5 ) + O ( 6 ) + R ( 9 ) + V ( 4 ) + A ( 1 ) + R ( 9 ) + D ( 4 ) = 38 ( 3 + 8 ) = 11 ( 1 + 1 )
A Norvard névszáma: 2
A 2-as szám jegyében született ember élete a szélsőséges ellentétekről szól. Megtalálható benne a jó és a rossz, a siker és a kudarc, a fekete és a fehér, az igen és a nem. Képes anyagi jólétet teremteni önmagának és szeretteinek. Érzékeny lélek, aki szívesen segít másokon, és ezt gyakran elsődleges céljának is tekinti.

● A Norvard név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Norvard név ? Jó helyen jársz!
A Norvard: 7 betűből álló férfi név / fiúnév
A Norvard név hangrendje: mély hangrendű férfi név / fiúnév
A Norvard név magánhangzói: A, O,
A Norvard név mássalhangzói: D, N, R, V,
A Norvard név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Norvard névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Norvard névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 211 db N betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 137 női név / lány név és 74 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
N betűs női nevek / lánynevek listája N betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Norvard névvel kapcsolatban. a Norvard név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Norvard név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Norvard név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Norvard névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Norvard név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Norvard nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Norvard névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!