Rasszel - A Rasszel név jelentése, Rasszel névnapjai, Rasszel név becézése és más érdekességek:

● A Rasszel név eredete: angol

● A Rasszel név jelentése:

vörös hajú, róka színű ( A Russel névből )

● A Rasszel név becézése / Rasszel becenevei:

Raszi, Raszka, Raszta, Aszi, Szel, Szeli, Szelka

● Rasszel névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Rasszel név típusa: R betűs férfi név / fiúnév
● A Rasszel név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Rasszel névről? Görgess lejjebb!
A Rasszel az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Rasszel névről

● A Rasszel név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Rasszel név számmisztikai elemzése:
R ( 9 ) + A ( 1 ) + S ( 1 ) + S ( 1 ) + Z ( 8 ) + E ( 5 ) + L ( 3 ) = 28 ( 2 + 8 ) = 10 ( 1 + 0 )
A Rasszel névszáma: 1
A 1-es szám jegyében született ember életét az egységesség, a határozottság jellemzi. Határozott, kreatív, egyszerű és mégis hihetetlenül összetett személyiség. Győztes típus,aki merész és vállalkozó szellemű. Merészsége miatt hajlamos beavatkozni mások életébe. Veszíteni nem tud, de mivel általában szerencsés mindenben amihez hozzáfog, ritkán is veszít.

● A Rasszel név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Rasszel név ? Jó helyen jársz!
A Rasszel: 7 betűből álló férfi név / fiúnév
A Rasszel név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Rasszel név magánhangzói: A, E,
A Rasszel név mássalhangzói: SZ, L, R, S,
A Rasszel név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Rasszel névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Rasszel névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 210 db R betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 104 női név / lány név és 106 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
R betűs női nevek / lánynevek listája R betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Rasszel névvel kapcsolatban. a Rasszel név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Rasszel név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Rasszel név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Rasszel névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Rasszel név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Rasszel nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Rasszel névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!