Ruszlán - A Ruszlán név jelentése, Ruszlán névnapjai, Ruszlán név becézése és más érdekességek:

● A Ruszlán név eredete: török - orosz

● A Ruszlán név jelentése:

oroszlán

● A Ruszlán név becézése / Ruszlán becenevei:

Ruszi, Ruszkó, Lánka, Lánó, Láni, Ruszó, Szláni

● Ruszlán névnapja:

július 17.
● A Ruszlán név típusa: R betűs férfi név / fiúnév
● A Ruszlán név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Ruszlán névről? Görgess lejjebb!
A Ruszlán az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Ruszlán névről

● A Ruszlán név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Ruszlán név számmisztikai elemzése:
R ( 9 ) + U ( 3 ) + S ( 1 ) + Z ( 8 ) + L ( 3 ) + Á ( 1 ) + N ( 5 ) = 30 ( 3 + 0 )
A Ruszlán névszáma: 3
A 3-as szám jegyében született ember örök kételkedő. Mindennel / mindenkivel ellenkezik, és éppen ebből az állandó feszültségből képes megalkotni a legtökéletesebb egységet. Erős a fantáziája, ugyanakkor meglehetősen gyakorlatias is az élet minden területén.  Legfontosabb célja a világ jobbá tétele, az ellentétek megszüntetése és ezért bármikor tenni is képes. A váratlan felemelkedés, az elérhetetlennek vélt siker és gazdagság megtalálása jellemzi.

● A Ruszlán név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Ruszlán név ? Jó helyen jársz!
A Ruszlán: 7 betűből álló férfi név / fiúnév
A Ruszlán név hangrendje: mély hangrendű férfi név / fiúnév
A Ruszlán név magánhangzói: Á, U,
A Ruszlán név mássalhangzói: SZ, L, N, R,
A Ruszlán név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Ruszlán névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Ruszlán névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 210 db R betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 104 női név / lány név és 106 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
R betűs női nevek / lánynevek listája R betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Ruszlán névvel kapcsolatban. a Ruszlán név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Ruszlán név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Ruszlán név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Ruszlán névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Ruszlán név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Ruszlán nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Ruszlán névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!