Sükösd - A Sükösd név jelentése, Sükösd névnapjai, Sükösd név becézése és más érdekességek:

● A Sükösd név eredete: görög

● A Sükösd név jelentése:

csiszolt, sima ( A Szixtusz név régi magyar alakváltozata )

● A Sükösd név becézése / Sükösd becenevei:

Süki, Sük, Kösdi, Kösdke, Sükike, Sükösdke

● Sükösd névnapja:

április 3.
● A Sükösd név típusa: S betűs férfi név / fiúnév
● A Sükösd név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Sükösd névről? Görgess lejjebb!
A Sükösd az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Sükösd névről

● A Sükösd név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Sükösd név számmisztikai elemzése:
S ( 1 ) + Ü ( 1 ) + K ( 2 ) + Ö ( 2 ) + S ( 1 ) + D ( 4 ) = 11 ( 1 + 1 )
A Sükösd névszáma: 2
A 2-as szám jegyében született ember élete a szélsőséges ellentétekről szól. Megtalálható benne a jó és a rossz, a siker és a kudarc, a fekete és a fehér, az igen és a nem. Képes anyagi jólétet teremteni önmagának és szeretteinek. Érzékeny lélek, aki szívesen segít másokon, és ezt gyakran elsődleges céljának is tekinti.

● A Sükösd név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Sükösd név ? Jó helyen jársz!
A Sükösd: 6 betűből álló férfi név / fiúnév
A Sükösd név hangrendje: magas hangrendű férfi név / fiúnév
A Sükösd név magánhangzói: Ö, Ü,
A Sükösd név mássalhangzói: D, K, S,
A Sükösd név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Sükösd névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Sükösd névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 84 db S betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 48 női név / lány név és 36 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
S betűs női nevek / lánynevek listája S betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Sükösd névvel kapcsolatban. a Sükösd név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Sükösd név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Sükösd név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Sükösd névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Sükösd név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Sükösd nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Sükösd névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!