Timuzsin - A Timuzsin név jelentése, Timuzsin névnapjai, Timuzsin név becézése és más érdekességek:

● A Timuzsin név eredete: mongol

● A Timuzsin név jelentése:

A Timuzsin név jelentése nem ismert ( nincs ismert jelentése )

● A Timuzsin név becézése / Timuzsin becenevei:

Timu, Timus, Timuka, Timkó, Imu, Imuska

● Timuzsin névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Timuzsin név típusa: T betűs férfi név / fiúnév
● A Timuzsin név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Timuzsin névről? Görgess lejjebb!
A Timuzsin az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Timuzsin névről

● A Timuzsin név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Timuzsin név számmisztikai elemzése:
T ( 2 ) + I ( 9 ) + M ( 4 ) + U ( 3 ) + Z ( 8 ) + S ( 1 ) + I ( 9 ) + N ( 5 ) = 41 ( 4 + 1 )
A Timuzsin névszáma: 5
A 5-ös szám jegyében született ember életét a korlátlan szabadság jellemzi. Könnyedén veszi az életet: optimista és bizakodó. Szereti (és halmozza is) az élvezeteket: szenvedélyes és titokzatos. Könnyen lázba jön, de lelkesedése hamar el is száll. Sosem tervez hosszú távra, inkább a pillanat örömét élvezi. A szerencse is általában mellé szegődik.

● A Timuzsin név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Timuzsin név ? Jó helyen jársz!
A Timuzsin: 8 betűből álló férfi név / fiúnév
A Timuzsin név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Timuzsin név magánhangzói: I, U,
A Timuzsin név mássalhangzói: ZS, M, N, T,
A Timuzsin név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

A Timuzsin névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Timuzsin névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 182 db T betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 93 női név / lány név és 89 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
T betűs női nevek / lánynevek listája T betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Timuzsin névvel kapcsolatban. a Timuzsin név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Timuzsin név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Timuzsin név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Timuzsin névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Timuzsin név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Timuzsin nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Timuzsin névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!