Trisztán - A Trisztán név jelentése, Trisztán névnapjai, Trisztán név becézése és más érdekességek:

● A Trisztán név eredete: kelta

● A Trisztán név jelentése:

szomorú, zűrzavar, lárma

● A Trisztán név becézése / Trisztán becenevei:

Trisz, Triszka, Tánka, Táni, Tánus, Iszi, Isztu, Isztó

● Trisztán névnapja:

február 7.november 28.
● A Trisztán név típusa: T betűs férfi név / fiúnév
● A Trisztán név előfordulási gyakorisága: Ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Trisztán névről? Görgess lejjebb!
A Trisztán az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Trisztán névről

● A Trisztán név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Trisztán név számmisztikai elemzése:
T ( 2 ) + R ( 9 ) + I ( 9 ) + S ( 1 ) + Z ( 8 ) + T ( 2 ) + Á ( 1 ) + N ( 5 ) = 37 ( 3 + 7 ) = 10 ( 1 + 0 )
A Trisztán névszáma: 1
A 1-es szám jegyében született ember életét az egységesség, a határozottság jellemzi. Határozott, kreatív, egyszerű és mégis hihetetlenül összetett személyiség. Győztes típus,aki merész és vállalkozó szellemű. Merészsége miatt hajlamos beavatkozni mások életébe. Veszíteni nem tud, de mivel általában szerencsés mindenben amihez hozzáfog, ritkán is veszít.

● A Trisztán név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Trisztán név ? Jó helyen jársz!
A Trisztán: 8 betűből álló férfi név / fiúnév
A Trisztán név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Trisztán név magánhangzói: Á, I,
A Trisztán név mássalhangzói: SZ, N, R, T,
A Trisztán név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Trisztán névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Trisztán névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 182 db T betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 93 női név / lány név és 89 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
T betűs női nevek / lánynevek listája T betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Trisztán névvel kapcsolatban. a Trisztán név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Trisztán név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Trisztán név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Trisztán névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Trisztán név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Trisztán nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Trisztán névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!