Zakari - A Zakari név jelentése, Zakari névnapjai, Zakari név becézése és más érdekességek:

● A Zakari név eredete: héber

● A Zakari név jelentése:

Jahve ismét megemlékezett ( A Zakariás alakváltozata )

● A Zakari név becézése / Zakari becenevei:

Zaki, Zakus, Zakó, Zakuka, Zakuci, Zak, Kari, Karcsi, Karu

● Zakari névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Zakari név típusa: Z betűs férfi név / fiúnév
● A Zakari név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Zakari névről? Görgess lejjebb!
A Zakari az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Zakari névről

● A Zakari név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Zakari név számmisztikai elemzése:
Z ( 8 ) + A ( 1 ) + K ( 2 ) + A ( 1 ) + R ( 9 ) + I ( 9 ) = 30 ( 3 + 0 )
A Zakari névszáma: 3
A 3-as szám jegyében született ember örök kételkedő. Mindennel / mindenkivel ellenkezik, és éppen ebből az állandó feszültségből képes megalkotni a legtökéletesebb egységet. Erős a fantáziája, ugyanakkor meglehetősen gyakorlatias is az élet minden területén.  Legfontosabb célja a világ jobbá tétele, az ellentétek megszüntetése és ezért bármikor tenni is képes. A váratlan felemelkedés, az elérhetetlennek vélt siker és gazdagság megtalálása jellemzi.

● A Zakari név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Zakari név ? Jó helyen jársz!
A Zakari: 6 betűből álló férfi név / fiúnév
A Zakari név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Zakari név magánhangzói: A, I,
A Zakari név mássalhangzói: K, R, Z,
A Zakari név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

A Zakari névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Zakari névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 152 db Z betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 89 női név / lány név és 63 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
Z betűs női nevek / lánynevek listája Z betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Zakari névvel kapcsolatban. a Zakari név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Zakari név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Zakari név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Zakari névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Zakari név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Zakari nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Zakari névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!