Zerind - A Zerind név jelentése, Zerind névnapjai, Zerind név becézése és más érdekességek:

● A Zerind név eredete: magyar

● A Zerind név jelentése:

szerető, szeretett, kis mormota ( A Szörény / Szeveren név kicsinyítőképzős változata )

● A Zerind név becézése / Zerind becenevei:

Zeri, Zerkó, Zerus, Zerka, Rindi, Rindus, Rindó, Rinduka

● Zerind névnapja:

január 8.október 23.
● A Zerind név típusa: Z betűs férfi név / fiúnév
● A Zerind név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Zerind névről? Görgess lejjebb!
A Zerind az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Zerind névről

● A Zerind név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Zerind név számmisztikai elemzése:
Z ( 8 ) + E ( 5 ) + R ( 9 ) + I ( 9 ) + N ( 5 ) + D ( 4 ) = 40 ( 4 + 0 )
A Zerind névszáma: 4
A 4-es szám jegyében született ember erősen ragaszkodik a már jól bevált, megszokott dolgokhoz / hagyományokhoz ( nehezen próbál ki új dolgokat, nem kockáztat az élet semelyik területén sem ). A kockázatvállalási kedv hiánya miatt gyakran megmarad a középszerűség határain belül. Nem irányító típus, inkább mindent maga csinál. Szellemi téren ugyanakkor kiemelkedően kreatív, amit az életben sokszor sikerrel kamatoztat.

● A Zerind név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Zerind név ? Jó helyen jársz!
A Zerind: 6 betűből álló férfi név / fiúnév
A Zerind név hangrendje: magas hangrendű férfi név / fiúnév
A Zerind név magánhangzói: E, I,
A Zerind név mássalhangzói: D, N, R, Z,
A Zerind név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Zerind névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Zerind névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 157 db Z betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 94 női név / lány név és 63 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
Z betűs női nevek / lánynevek listája Z betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Zerind névvel kapcsolatban. a Zerind név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Zerind név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Zerind név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Zerind névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Zerind név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Zerind nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Zerind névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!