Zalán - A Zalán név jelentése, Zalán névnapjai, Zalán név becézése és más érdekességek:

● A Zalán név eredete: magyar - török

● A Zalán név jelentése:

sós kő, dobó, ütő

● A Zalán név becézése / Zalán becenevei:

Zali, Zalus, Zaza, Zalánka, Zalika, Zaluka, Zalu, Zala, Zalcsi

● Zalán névnapja:

március 30.július 14.szeptember 10.december 30.
● A Zalán név típusa: Z betűs férfi név / fiúnév
● A Zalán név előfordulási gyakorisága: Rendkívül gyakori férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Zalán névről? Görgess lejjebb!
A Zalán az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Zalán névről

● A Zalán név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Zalán név számmisztikai elemzése:
Z ( 8 ) + A ( 1 ) + L ( 3 ) + Á ( 1 ) + N ( 5 ) = 18 ( 1 + 8 )
A Zalán névszáma: 9
A 9-es szám jegyében született ember életét az erő és a tenni akarás jellemzi. Filozofikus, tanítói alkat, aki önzetlen, önfeláldozó és segítőkész. Életcélja az emberiség sorsának jobbítása, amiért gyakran feláldozza önmagát is (a saját érdekeit nagyon gyakran háttérbe szorítja). Általában azért nem gazdagodik meg, mert amint hozzájut valamihez szétosztja a rászorulók között.

● A Zalán név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Zalán név ? Jó helyen jársz!
A Zalán: 5 betűből álló férfi név / fiúnév
A Zalán név hangrendje: mély hangrendű férfi név / fiúnév
A Zalán név magánhangzói: A, Á,
A Zalán név mássalhangzói: L, N, Z,
A Zalán név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Zalán névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Zalán névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 157 db Z betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 94 női név / lány név és 63 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
Z betűs női nevek / lánynevek listája Z betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Zalán névvel kapcsolatban. a Zalán név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Zalán név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Zalán név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Zalán névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Zalán név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Zalán nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Zalán névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!