Zuriel - A Zuriel név jelentése, Zuriel névnapjai, Zuriel név becézése és más érdekességek:

● A Zuriel név eredete: héber

● A Zuriel név jelentése:

Isten az én kősziklám

● A Zuriel név becézése / Zuriel becenevei:

Zu, Zuzu, Zuri, Zurka, Zurika, Riel, Riri

● Zuriel névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Zuriel név típusa: Z betűs férfi név / fiúnév
● A Zuriel név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Zuriel névről? Görgess lejjebb!
A Zuriel az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Zuriel névről

● A Zuriel név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Zuriel név számmisztikai elemzése:
Z ( 8 ) + U ( 3 ) + R ( 9 ) + I ( 9 ) + E ( 5 ) + L ( 3 ) = 37 ( 3 + 7 ) = 10 ( 1 + 0 )
A Zuriel névszáma: 1
A 1-es szám jegyében született ember életét az egységesség, a határozottság jellemzi. Határozott, kreatív, egyszerű és mégis hihetetlenül összetett személyiség. Győztes típus,aki merész és vállalkozó szellemű. Merészsége miatt hajlamos beavatkozni mások életébe. Veszíteni nem tud, de mivel általában szerencsés mindenben amihez hozzáfog, ritkán is veszít.

● A Zuriel név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Zuriel név ? Jó helyen jársz!
A Zuriel: 6 betűből álló férfi név / fiúnév
A Zuriel név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Zuriel név magánhangzói: E, I, U,
A Zuriel név mássalhangzói: L, R, Z,
A Zuriel név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

A Zuriel névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Zuriel névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 154 db Z betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 91 női név / lány név és 63 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
Z betűs női nevek / lánynevek listája Z betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Zuriel névvel kapcsolatban. a Zuriel név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Zuriel név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Zuriel név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Zuriel névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Zuriel név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Zuriel nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Zuriel névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!