Zebadiás - A Zebadiás név jelentése, Zebadiás névnapjai, Zebadiás név becézése és más érdekességek:

● A Zebadiás név eredete: héber ( bibliai )

● A Zebadiás név jelentése:

Jahve megajándékozta, az én ajándékom

● A Zebadiás név becézése / Zebadiás becenevei:

Zeba, Zebu, Zebuka, Badi, Badus, Badika, Badó

● Zebadiás névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Zebadiás név típusa: Z betűs férfi név / fiúnév
● A Zebadiás név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Zebadiás névről? Görgess lejjebb!
A Zebadiás az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Zebadiás névről

● A Zebadiás név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Zebadiás név számmisztikai elemzése:
Z ( 8 ) + E ( 5 ) + B ( 2 ) + A ( 1 ) + D ( 4 ) + I ( 9 ) + Á ( 1 ) + S ( 1 ) = 31 ( 3 + 1 )
A Zebadiás névszáma: 4
A 4-es szám jegyében született ember erősen ragaszkodik a már jól bevált, megszokott dolgokhoz / hagyományokhoz ( nehezen próbál ki új dolgokat, nem kockáztat az élet semelyik területén sem ). A kockázatvállalási kedv hiánya miatt gyakran megmarad a középszerűség határain belül. Nem irányító típus, inkább mindent maga csinál. Szellemi téren ugyanakkor kiemelkedően kreatív, amit az életben sokszor sikerrel kamatoztat.

● A Zebadiás név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Zebadiás név ? Jó helyen jársz!
A Zebadiás: 8 betűből álló férfi név / fiúnév
A Zebadiás név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Zebadiás név magánhangzói: A, Á, E, I,
A Zebadiás név mássalhangzói: B, D, S, Z,
A Zebadiás név szótagszáma: 4 szótagú férfi név / fiúnév

A Zebadiás névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Zebadiás névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 153 db Z betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 90 női név / lány név és 63 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
Z betűs női nevek / lánynevek listája Z betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Zebadiás névvel kapcsolatban. a Zebadiás név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Zebadiás név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Zebadiás név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Zebadiás névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Zebadiás név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Zebadiás nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Zebadiás névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!