Csaga - A Csaga név jelentése, Csaga névnapjai, Csaga név becézése és más érdekességek:

● A Csaga név eredete: magyar

● A Csaga név jelentése:

óvatos, megfontolt, félénk

● A Csaga név becézése / Csaga becenevei:

Csagi, Csagácska, Agi, Agus, Aga

● Csaga névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Csaga név típusa: C betűs női név / lánynév
● A Csaga név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Csaga névről? Görgess lejjebb!
A Csaga az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Csaga névről

● A Csaga név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Csaga név számmisztikai elemzése:
C ( 3 ) + S ( 1 ) + A ( 1 ) + G ( 7 ) + A ( 1 ) = 13 ( 1 + 3 )
A Csaga névszáma: 4
A 4-es szám jegyében született ember erősen ragaszkodik a már jól bevált, megszokott dolgokhoz / hagyományokhoz ( nehezen próbál ki új dolgokat, nem kockáztat az élet semelyik területén sem ). A kockázatvállalási kedv hiánya miatt gyakran megmarad a középszerűség határain belül. Nem irányító típus, inkább mindent maga csinál. Szellemi téren ugyanakkor kiemelkedően kreatív, amit az életben sokszor sikerrel kamatoztat.

● A Csaga név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Csaga név ? Jó helyen jársz!
A Csaga: 5 betűből álló női név / lánynév
A Csaga név hangrendje: mély hangrendű női név / lánynév
A Csaga név magánhangzói: A,
A Csaga név mássalhangzói: CS, G,
A Csaga név szótagszáma: 2 szótagú női név / lánynév

A Csaga névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Csaga névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 42 db C betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 30 női név / lány név és 12 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
C betűs női nevek / lánynevek listája C betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Csaga névvel kapcsolatban. a Csaga név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Csaga név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Csaga név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Csaga névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Csaga név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Csaga nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Csaga névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!