Doretta - A Doretta név jelentése, Doretta névnapjai, Doretta név becézése és más érdekességek:

● A Doretta név eredete: angol - görög

● A Doretta név jelentése:

isten ajándéka ( A Dorothy / Dorothea névből )

● A Doretta név becézése / Doretta becenevei:

Doretti, Retti, Rettus, Dorci, Dorka, Dodó

● Doretta névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Doretta név típusa: D betűs női név / lánynév
● A Doretta név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Doretta névről? Görgess lejjebb!
A Doretta az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Doretta névről

● A Doretta név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Doretta név számmisztikai elemzése:
D ( 4 ) + O ( 6 ) + R ( 9 ) + E ( 5 ) + T ( 2 ) + T ( 2 ) + A ( 1 ) = 29 ( 2 + 9 ) = 11 ( 1 + 1 )
A Doretta névszáma: 2
A 2-as szám jegyében született ember élete a szélsőséges ellentétekről szól. Megtalálható benne a jó és a rossz, a siker és a kudarc, a fekete és a fehér, az igen és a nem. Képes anyagi jólétet teremteni önmagának és szeretteinek. Érzékeny lélek, aki szívesen segít másokon, és ezt gyakran elsődleges céljának is tekinti.

● A Doretta név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Doretta név ? Jó helyen jársz!
A Doretta: 7 betűből álló női név / lánynév
A Doretta név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Doretta név magánhangzói: A, E, O,
A Doretta név mássalhangzói: D, R, T,
A Doretta név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Doretta névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Doretta névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 223 db D betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 122 női név / lány név és 101 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
D betűs női nevek / lánynevek listája D betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Doretta névvel kapcsolatban. a Doretta név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Doretta név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Doretta név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Doretta névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Doretta név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Doretta nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Doretta névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!