Kádizsá - A Kádizsá név jelentése, Kádizsá névnapjai, Kádizsá név becézése és más érdekességek:

● A Kádizsá név eredete: magyar

● A Kádizsá név jelentése:

tévelygő, bolyongó ( A Kadicsa alakváltozata )

● A Kádizsá név becézése / Kádizsá becenevei:

Kádi, Kádika, Dizsi, Dizsus, Ádika

● Kádizsá névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Kádizsá név típusa: K betűs női név / lánynév
● A Kádizsá név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Kádizsá névről? Görgess lejjebb!
A Kádizsá az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Kádizsá névről

● A Kádizsá név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Kádizsá név számmisztikai elemzése:
K ( 2 ) + Á ( 1 ) + D ( 4 ) + I ( 9 ) + Z ( 8 ) + S ( 1 ) + Á ( 1 ) = 26 ( 2 + 6 )
A Kádizsá névszáma: 8
A 8-as szám jegyében született ember életét a megpróbáltatások és a nehéz élethelyzetek jellemzik. Élete sok nehézséget, sokszor szenvedést és betegséget is tartogat. Keményen meg kell küzdenie mindenért, és bár sok csapás éri, sosem adja fel. Igazi küzdő típus, akinek a végtelen kitartásában rejlik a sikere.

● A Kádizsá név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Kádizsá név ? Jó helyen jársz!
A Kádizsá: 7 betűből álló női név / lánynév
A Kádizsá név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Kádizsá név magánhangzói: Á, I,
A Kádizsá név mássalhangzói: ZS, D, K,
A Kádizsá név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Kádizsá névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Kádizsá névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 280 db K betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 135 női név / lány név és 145 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
K betűs női nevek / lánynevek listája K betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Kádizsá névvel kapcsolatban. a Kádizsá név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Kádizsá név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Kádizsá név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Kádizsá névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Kádizsá név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Kádizsá nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Kádizsá névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!