Kármen - A Kármen név jelentése, Kármen névnapjai, Kármen név becézése és más érdekességek:

● A Kármen név eredete: spanyol - héber

● A Kármen név jelentése:

kert, gyümölcsös

● A Kármen név becézése / Kármen becenevei:

Kármi, Kármenka, Ármi, Ármuci, Ármuka,

● Kármen névnapja:

június 2.július 16.
● A Kármen név típusa: K betűs női név / lánynév
● A Kármen név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Kármen névről? Görgess lejjebb!
A Kármen az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Kármen névről

● A Kármen név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Kármen név számmisztikai elemzése:
K ( 2 ) + Á ( 1 ) + R ( 9 ) + M ( 4 ) + E ( 5 ) + N ( 5 ) = 26 ( 2 + 6 )
A Kármen névszáma: 8
A 8-as szám jegyében született ember életét a megpróbáltatások és a nehéz élethelyzetek jellemzik. Élete sok nehézséget, sokszor szenvedést és betegséget is tartogat. Keményen meg kell küzdenie mindenért, és bár sok csapás éri, sosem adja fel. Igazi küzdő típus, akinek a végtelen kitartásában rejlik a sikere.

● A Kármen név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Kármen név ? Jó helyen jársz!
A Kármen: 6 betűből álló női név / lánynév
A Kármen név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Kármen név magánhangzói: Á, E,
A Kármen név mássalhangzói: K, M, N, R,
A Kármen név szótagszáma: 2 szótagú női név / lánynév

A Kármen névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Kármen névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 275 db K betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 132 női név / lány név és 143 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
K betűs női nevek / lánynevek listája K betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Kármen névvel kapcsolatban. a Kármen név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Kármen név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Kármen név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Kármen névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Kármen név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Kármen nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Kármen névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!