Kalipszó - A Kalipszó név jelentése, Kalipszó névnapjai, Kalipszó név becézése és más érdekességek:

● A Kalipszó név eredete: görög ( mitológiai )

● A Kalipszó név jelentése:

elrejtő

● A Kalipszó név becézése / Kalipszó becenevei:

kali, Lipszu, Lipszike, Lipszus, Ipszi, Ipszike, Kalika, Kalica,

● Kalipszó névnapja:

június 8.
● A Kalipszó név típusa: K betűs női név / lánynév
● A Kalipszó név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Kalipszó névről? Görgess lejjebb!
A Kalipszó az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Kalipszó névről

● A Kalipszó név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Kalipszó név számmisztikai elemzése:
K ( 2 ) + A ( 1 ) + L ( 3 ) + I ( 9 ) + P ( 7 ) + S ( 1 ) + Z ( 8 ) + Ó ( 6 ) = 37 ( 3 + 7 ) = 10 ( 1 + 0 )
A Kalipszó névszáma: 1
A 1-es szám jegyében született ember életét az egységesség, a határozottság jellemzi. Határozott, kreatív, egyszerű és mégis hihetetlenül összetett személyiség. Győztes típus,aki merész és vállalkozó szellemű. Merészsége miatt hajlamos beavatkozni mások életébe. Veszíteni nem tud, de mivel általában szerencsés mindenben amihez hozzáfog, ritkán is veszít.

● A Kalipszó név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Kalipszó név ? Jó helyen jársz!
A Kalipszó: 8 betűből álló női név / lánynév
A Kalipszó név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Kalipszó név magánhangzói: A, I, Ó,
A Kalipszó név mássalhangzói: SZ, K, L, P,
A Kalipszó név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Kalipszó névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Kalipszó névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 281 db K betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 135 női név / lány név és 146 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
K betűs női nevek / lánynevek listája K betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Kalipszó névvel kapcsolatban. a Kalipszó név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Kalipszó név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Kalipszó név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Kalipszó névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Kalipszó név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Kalipszó nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Kalipszó névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!