Kisó - A Kisó név jelentése, Kisó névnapjai, Kisó név becézése és más érdekességek:

● A Kisó név eredete: erdélyi - héber ( bibliai )

● A Kisó név jelentése:

kegyelem, könyörület ( Az Anna erdélyi becézőjéből önállósult )

● A Kisó név becézése / Kisó becenevei:

Kiki, Kisi, Kisa, Kisanna, Isó, Isóka, Isu, Iska

● Kisó névnapja:

július 26.
● A Kisó név típusa: K betűs női név / lánynév
● A Kisó név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Kisó névről? Görgess lejjebb!
A Kisó az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Kisó névről

● A Kisó név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Kisó név számmisztikai elemzése:
K ( 2 ) + I ( 9 ) + S ( 1 ) + Ó ( 6 ) = 18 ( 1 + 8 )
A Kisó névszáma: 9
A 9-es szám jegyében született ember életét az erő és a tenni akarás jellemzi. Filozofikus, tanítói alkat, aki önzetlen, önfeláldozó és segítőkész. Életcélja az emberiség sorsának jobbítása, amiért gyakran feláldozza önmagát is (a saját érdekeit nagyon gyakran háttérbe szorítja). Általában azért nem gazdagodik meg, mert amint hozzájut valamihez szétosztja a rászorulók között.

● A Kisó név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Kisó név ? Jó helyen jársz!
A Kisó: 4 betűből álló női név / lánynév
A Kisó név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Kisó név magánhangzói: I, Ó,
A Kisó név mássalhangzói: K, S,
A Kisó név szótagszáma: 2 szótagú női név / lánynév

A Kisó névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Kisó névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 280 db K betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 135 női név / lány név és 145 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
K betűs női nevek / lánynevek listája K betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Kisó névvel kapcsolatban. a Kisó név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Kisó név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Kisó név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Kisó névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Kisó név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Kisó nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Kisó névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!