Lionella - A Lionella név jelentése, Lionella névnapjai, Lionella név becézése és más érdekességek:

● A Lionella név eredete: görög - francia

● A Lionella név jelentése:

kis oroszlán ( A Lionel név női párja )

● A Lionella név becézése / Lionella becenevei:

Nella, Nellus, Nellike, Nelluska, Lionka, Lini, Linus

● Lionella névnapja:

március 1.
● A Lionella név típusa: L betűs női név / lánynév
● A Lionella név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Lionella névről? Görgess lejjebb!
A Lionella az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Lionella névről

● A Lionella név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Lionella név számmisztikai elemzése:
L ( 3 ) + I ( 9 ) + O ( 6 ) + N ( 5 ) + E ( 5 ) + L ( 3 ) + L ( 3 ) + A ( 1 ) = 35 ( 3 + 5 )
A Lionella névszáma: 8
A 8-as szám jegyében született ember életét a megpróbáltatások és a nehéz élethelyzetek jellemzik. Élete sok nehézséget, sokszor szenvedést és betegséget is tartogat. Keményen meg kell küzdenie mindenért, és bár sok csapás éri, sosem adja fel. Igazi küzdő típus, akinek a végtelen kitartásában rejlik a sikere.

● A Lionella név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Lionella név ? Jó helyen jársz!
A Lionella: 8 betűből álló női név / lánynév
A Lionella név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Lionella név magánhangzói: A, E, I, O,
A Lionella név mássalhangzói: L, N,
A Lionella név szótagszáma: 4 szótagú női név / lánynév

A Lionella névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Lionella névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 251 db L betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 176 női név / lány név és 75 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
L betűs női nevek / lánynevek listája L betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Lionella névvel kapcsolatban. a Lionella név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Lionella név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Lionella név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Lionella névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Lionella név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Lionella nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Lionella névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!