Lelle - A Lelle név jelentése, Lelle névnapjai, Lelle név becézése és más érdekességek:

● A Lelle név eredete: magyar

● A Lelle név jelentése:

lélek, lélegzi, kürtös, kürtfúvó ( A Lél férfinév női párja )

● A Lelle név becézése / Lelle becenevei:

Lellus, Lellécsek, Lelluci, Lelluka

● Lelle névnapja:

október 16.
● A Lelle név típusa: L betűs női név / lánynév
● A Lelle név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Lelle névről? Görgess lejjebb!
A Lelle az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Lelle névről

● A Lelle név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Lelle név számmisztikai elemzése:
L ( 3 ) + E ( 5 ) + L ( 3 ) + L ( 3 ) + E ( 5 ) = 19 ( 1 + 9 ) = 10 ( 1 + 0 )
A Lelle névszáma: 1
A 1-es szám jegyében született ember életét az egységesség, a határozottság jellemzi. Határozott, kreatív, egyszerű és mégis hihetetlenül összetett személyiség. Győztes típus,aki merész és vállalkozó szellemű. Merészsége miatt hajlamos beavatkozni mások életébe. Veszíteni nem tud, de mivel általában szerencsés mindenben amihez hozzáfog, ritkán is veszít.

● A Lelle név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Lelle név ? Jó helyen jársz!
A Lelle: 5 betűből álló női név / lánynév
A Lelle név hangrendje: magas hangrendű női név / lánynév
A Lelle név magánhangzói: E,
A Lelle név mássalhangzói: L,
A Lelle név szótagszáma: 2 szótagú női név / lánynév

A Lelle névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Lelle névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 248 db L betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 175 női név / lány név és 73 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
L betűs női nevek / lánynevek listája L betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Lelle névvel kapcsolatban. a Lelle név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Lelle név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Lelle név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Lelle névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Lelle név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Lelle nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Lelle névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!