Lizabell - A Lizabell név jelentése, Lizabell névnapjai, Lizabell név becézése és más érdekességek:

● A Lizabell név eredete: héber - angol

● A Lizabell név jelentése:

Isten az én esküm, Isten megesketett, Isten a teljesség / tökéletesség, szép ( A Lizabella rövidítése )

● A Lizabell név becézése / Lizabell becenevei:

Liza, Lizus, Lizka, Lizuka, Bell, Bella, Bellus, Belluka

● Lizabell névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Lizabell név típusa: L betűs női név / lánynév
● A Lizabell név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Lizabell névről? Görgess lejjebb!
A Lizabell az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Lizabell névről

● A Lizabell név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Lizabell név számmisztikai elemzése:
L ( 3 ) + I ( 9 ) + Z ( 8 ) + A ( 1 ) + B ( 2 ) + E ( 5 ) + L ( 3 ) + L ( 3 ) = 34 ( 3 + 4 )
A Lizabell névszáma: 7
A 7-es szám jegyében született ember életét a bölcsesség, az okkult tudás és a titkok jellemzik. Olyan tudás  birtokosai, amivel egyszerűen irányíthatják a többieket. Könnyedén felszínre hozzák még a legtitkosabb érzéseket, gondolatokat is, szinte belelátnak másokba. Nagyon erősek a megérzéseik is, amiket az élet minden területén kamatoztatnak. Erős akaratukkal könnyedén manipulálják a környezetüket is, de sosem élnek vissza a képességeikkel.

● A Lizabell név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Lizabell név ? Jó helyen jársz!
A Lizabell: 8 betűből álló női név / lánynév
A Lizabell név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Lizabell név magánhangzói: A, E, I,
A Lizabell név mássalhangzói: B, L, Z,
A Lizabell név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Lizabell névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Lizabell névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 253 db L betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 178 női név / lány név és 75 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
L betűs női nevek / lánynevek listája L betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Lizabell névvel kapcsolatban. a Lizabell név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Lizabell név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Lizabell név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Lizabell névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Lizabell név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Lizabell nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Lizabell névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!