Nanetta - A Nanetta név jelentése, Nanetta névnapjai, Nanetta név becézése és más érdekességek:

● A Nanetta név eredete: héber - olasz

● A Nanetta név jelentése:

kegyelem, könyörület ( A Nanett olaszos formája. )

● A Nanetta név becézése / Nanetta becenevei:

Nani, Nanika, Nanuska, Netti, Netta, Nettus

● Nanetta névnapja:

július 26.
● A Nanetta név típusa: N betűs női név / lánynév
● A Nanetta név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Nanetta névről? Görgess lejjebb!
A Nanetta az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Nanetta névről

● A Nanetta név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Nanetta név számmisztikai elemzése:
N ( 5 ) + A ( 1 ) + N ( 5 ) + E ( 5 ) + T ( 2 ) + T ( 2 ) + A ( 1 ) = 21 ( 2 + 1 )
A Nanetta névszáma: 3
A 3-as szám jegyében született ember örök kételkedő. Mindennel / mindenkivel ellenkezik, és éppen ebből az állandó feszültségből képes megalkotni a legtökéletesebb egységet. Erős a fantáziája, ugyanakkor meglehetősen gyakorlatias is az élet minden területén.  Legfontosabb célja a világ jobbá tétele, az ellentétek megszüntetése és ezért bármikor tenni is képes. A váratlan felemelkedés, az elérhetetlennek vélt siker és gazdagság megtalálása jellemzi.

● A Nanetta név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Nanetta név ? Jó helyen jársz!
A Nanetta: 7 betűből álló női név / lánynév
A Nanetta név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Nanetta név magánhangzói: A, E,
A Nanetta név mássalhangzói: N, T,
A Nanetta név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Nanetta névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Nanetta névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 211 db N betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 137 női név / lány név és 74 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
N betűs női nevek / lánynevek listája N betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Nanetta névvel kapcsolatban. a Nanetta név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Nanetta név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Nanetta név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Nanetta névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Nanetta név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Nanetta nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Nanetta névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!