Nazli - A Nazli név jelentése, Nazli névnapjai, Nazli név becézése és más érdekességek:

● A Nazli név eredete: török

● A Nazli név jelentése:

szépséges, szépséggel rendelkező

● A Nazli név becézése / Nazli becenevei:

Nazi, Nazus, Nazka, Nazika, Azli,

● Nazli névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Nazli név típusa: N betűs női név / lány név
● A Nazli név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lány név
▶ Még többet szeretnél megtudni a Nazli névről? Görgess lejjebb!
A Nazli az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Nazli névről

● A Nazli név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Nazli név számmisztikai elemzése:
N ( 5 ) + A ( 1 ) + Z ( 8 ) + L ( 3 ) + I ( 9 ) = 26 ( 2 + 6 )
A Nazli névszáma: 8
A 8-as szám jegyében született ember életét a megpróbáltatások és a nehéz élethelyzetek jellemzik. Élete sok nehézséget, sokszor szenvedést és betegséget is tartogat. Keményen meg kell küzdenie mindenért, és bár sok csapás éri, sosem adja fel. Igazi küzdő típus, akinek a végtelen kitartásában rejlik a sikere.

● A Nazli név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Nazli név ? Jó helyen jársz!
A Nazli: 5 betűből álló női név / lány név
A Nazli név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lány név
A Nazli név magánhangzói: A, I,
A Nazli név mássalhangzói: L, N, Z,
A Nazli név szótagszáma: 2 szótagú női név / lány név

A Nazli névhez hasonló női nevek / lány nevek

A Nazli névhez hasonló hangzású női nevek / lány nevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 193 db N betűvel kezdődő anyagkönyvezhető név van. Ebből 127 női név / lány név és 65 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
N betűs női nevek / lánynevek listája N betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Nazli névvel kapcsolatban. a Nazli név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Nazli név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Nazli név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Nazli névhez hasonló női név / lány név  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Nazli név is) anyakönyvezhető női név / lány név , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Nazli nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Nazli névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!