Nelli - A Nelli név jelentése, Nelli névnapjai, Nelli név becézése és más érdekességek:

● A Nelli név eredete: latin

● A Nelli név jelentése:

somfa, szarv ( Kornélia önállósult becézője )

● A Nelli név becézése / Nelli becenevei:

Nellus, Nelluska, Nelluci, Nellike

● Nelli névnapja:

július 11.
● A Nelli név típusa: N betűs női név / lánynév
● A Nelli név előfordulási gyakorisága: Ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Nelli névről? Görgess lejjebb!
A Nelli az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Nelli névről

● A Nelli név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Nelli név számmisztikai elemzése:
N ( 5 ) + E ( 5 ) + L ( 3 ) + L ( 3 ) + I ( 9 ) = 25 ( 2 + 5 )
A Nelli névszáma: 7
A 7-es szám jegyében született ember életét a bölcsesség, az okkult tudás és a titkok jellemzik. Olyan tudás  birtokosai, amivel egyszerűen irányíthatják a többieket. Könnyedén felszínre hozzák még a legtitkosabb érzéseket, gondolatokat is, szinte belelátnak másokba. Nagyon erősek a megérzéseik is, amiket az élet minden területén kamatoztatnak. Erős akaratukkal könnyedén manipulálják a környezetüket is, de sosem élnek vissza a képességeikkel.

● A Nelli név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Nelli név ? Jó helyen jársz!
A Nelli: 5 betűből álló női név / lánynév
A Nelli név hangrendje: magas hangrendű női név / lánynév
A Nelli név magánhangzói: E, I,
A Nelli név mássalhangzói: L, N,
A Nelli név szótagszáma: 2 szótagú női név / lánynév

A Nelli névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Nelli névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 211 db N betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 137 női név / lány név és 74 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
N betűs női nevek / lánynevek listája N betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Nelli névvel kapcsolatban. a Nelli név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Nelli név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Nelli név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Nelli névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Nelli név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Nelli nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Nelli névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!