Nirmalá - A Nirmalá név jelentése, Nirmalá névnapjai, Nirmalá név becézése és más érdekességek:

● A Nirmalá név eredete: perzsa

● A Nirmalá név jelentése:

tiszta

● A Nirmalá név becézése / Nirmalá becenevei:

Nirmi, Nirmus, Nirmuka, Nirmica, Irma, Mala, Malus

● Nirmalá névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Nirmalá név típusa: N betűs női név / lánynév
● A Nirmalá név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Nirmalá névről? Görgess lejjebb!
A Nirmalá az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Nirmalá névről

● A Nirmalá név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Nirmalá név számmisztikai elemzése:
N ( 5 ) + I ( 9 ) + R ( 9 ) + M ( 4 ) + A ( 1 ) + L ( 3 ) + Á ( 1 ) = 32 ( 3 + 2 )
A Nirmalá névszáma: 5
A 5-ös szám jegyében született ember életét a korlátlan szabadság jellemzi. Könnyedén veszi az életet: optimista és bizakodó. Szereti (és halmozza is) az élvezeteket: szenvedélyes és titokzatos. Könnyen lázba jön, de lelkesedése hamar el is száll. Sosem tervez hosszú távra, inkább a pillanat örömét élvezi. A szerencse is általában mellé szegődik.

● A Nirmalá név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Nirmalá név ? Jó helyen jársz!
A Nirmalá: 7 betűből álló női név / lánynév
A Nirmalá név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Nirmalá név magánhangzói: A, Á, I,
A Nirmalá név mássalhangzói: L, M, N, R,
A Nirmalá név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Nirmalá névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Nirmalá névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 211 db N betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 137 női név / lány név és 74 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
N betűs női nevek / lánynevek listája N betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Nirmalá névvel kapcsolatban. a Nirmalá név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Nirmalá név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Nirmalá név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Nirmalá névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Nirmalá név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Nirmalá nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Nirmalá névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!